Beeldjes

Uit voorraad leverbaar
achteraf betalen mogelijk
beeldjes achteraf betalen 

Veilig winkelen

SSL secure
Beveiligde verbinding 

Bereikbaar

Mits op voorraad volgende 
dag geleverd. 

De leukste beeldjes shop van Nederland

Nieuwe baan

Begin je net met werken of ga je overstappen naar een nieuwe baan, dit is altijd een bijzonder en spannend moment. Alles is anders dan voorheen en het brengt de nodige uitdagingen met zich mee. Een nieuwe baan is een cadeaumoment bij uitstek en altijd leuk dat je vrienden en of ex collegas hier aandacht aan geven doormiddel van een beeldje of geschenk.

De beeldjes

Wij hebben in ons beeldjes assortiment een grrot aantal beeldjes die hier geschikt voor zijn. Neem bijvoorbeeld de beroepenbeeldjes waar je een ruim assortiment aan beeldjes en beroepen vindt om je collega succes te wensen met zijn nieuwe baan.

Huwelijksgeschenk en huwelijksgeschenkengeschenken en cadeaus voor een nieuwe baannieuwe baan geef een beeldje

Reacties van onze klanten

John Kivits
cadeaumoment: nieuwe baan

Ik heb zelf zon beeldje kok gekregen van een collega in verband met het vertrek naar een nieuwe baan. Ik was behoorlijk geemotioneerd door het beeldje dit omdat het heel passend en verrassend was. Collega's bedank

Henriette Winkels
Cadeaumoment: vertrek van de chef

Wij hebben met het personeel een beroepenbeeldje gegeven aan onze chef die begon aan een nieuwe uitdaging. Zulke leuke geschenken en cadeaus vind je namelijk niet snel. Ze zijn  leuk, verrassend en zeer gedetaileerd die beeldjes.

Sem Winters
Cadeaumoment: nieuwe baan

Mijn zoon heeft na een lange studie dan eindelijk werk gevonden, tijd voor een feestje en een leuk geschenk. Hij was zeer verheugd et zijn beroepenbeeldje. Bedankt.