Beeldjes

Uit voorraad leverbaar
achteraf betalen mogelijk
beeldjes achteraf betalen 

Veilig winkelen

SSL secure
Beveiligde verbinding 

Bereikbaar

Mits op voorraad volgende 
dag geleverd. 

De leukste beeldjes shop van Nederland

Moerenbeeldjes

De moerenbeeldjes zijn unieke beeldjes die gemaakt zijn van staal, metaal, koper, moeren, bouten en in sommige gevallen met hout. Eigenlijk wordt er van alles verwerkt in de moeren beeldjes wat nodig is om een zo perfect mogelijke uitstraling van het beeld je te krijgen.

Alle moeren beeldjes worden met de hand vervaardigd, het productie proces van de beeldjes gaat als volgt

– Het ontwerpt wordt aangeleverd door middel van een afbeelding
– Van de afbeelding wordt een tekening gemaakt en deze wordt ontleed in de verschillende onderdelen voor productie.
– Alle losse onderdelen voor het beeldje worden gebogen en gevormd
– Wij maken een las mal om de onderdelen aan elkaar te bevestigen
– In de mal worden de armen, benen,lichaam, enzovoort aan elkaar gelast
– Na het las proces worden de beeldjes gereinigd en voorzien van een coating.

Zo kan uw persoonlijke beeldje ook gemaakt worden.

 

Beeldjes in opdracht
Wij maken beeldjes in opdracht voor particulieren en of bedrijven. Dit kan eigenlijk elk ontwerp zijn wat u wenst, hier zitten wel een aantal voorwaarden aan.

– Minimale aantal van 250 stuks
– Wij hebben een duidelijke afbeelding van het te maken beeldje van u nodig
– Wij hebben een omschrijving nodig van het beeldje en waar u het voor wil gaan gebruiken

Hebt u een speciaal ontwerp of speciale wensen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.
Neem eerst een kijkje in onze beeldjes webwinkel om te kijken of wij uw beeldje al in ons assortiment hebben. Wij hebben inmiddels al een brede collectie beeldjes van bouten en moeren, het zijn er ruim 500 verschillende. Dus de kans is groot dat u het beeldje van uw wensen in onze beeldjes webwinkel vind.

Beeldjes ideeën 
Buiten de beroepen beeldjes en de sportbeeldjes hebt u de mogelijkheid om er iets speciaal van te maken. Zo hebben wij inmiddels al een aantal toevoegingen zoals een visitekaarthouder, fotolijstjes, sleutelkastjes en pennenstandaard. De mogelijkheden zijn onbeperkt, u zou bijvoorbeeld een mooie menukaart houder kunnen laten maken.

Waar kunt u een beeldje voor gebruiken
De beeldjes zijn uitermate geschikt om te geven als geschenk op een verjaardag, bruiloft, jubileum of voor een vertrekkende collega. U geeft toch ook een speciaal geschenk aan een speciaal iemand. Tevens zijn de beeldjes heel goed te gebruiken in het bedrijfsleven als relatiegeschenk of voor een opening of een zoveel jarig bestaan van een bedrijf. Kortom de beeldjes zijn voor elke gelegenheid geschikt.

De kracht van een relatiegeschenk
Relatiegeschenken zijn er in veel soorten en maten, maar u moet zich afvragen of ze effect hebben. Vaak zijn  ze van tijdelijke duur, als ze al effect hebben. Neem bijvoorbeeld een pen, daar wordt mee geschreven maar hoe vaak kijkt u op de tekst. Niet vaak nee. Met de beeldjes is dat anders, door de materialen wordt er over gepraat en laat met het beeldje aan veel mensen zien. Wat wilt u nog meer? Ook hebben de beeldjes het voordeel dat ze lang meegaan en vaak op een kast of bureau komen te staan, duidelijk in beeld met uw bedrijfsnaam duidelijk in beeld.