Beeldjes

Uit voorraad leverbaar
achteraf betalen mogelijk
beeldjes achteraf betalen 

Veilig winkelen

SSL secure
Beveiligde verbinding 

Bereikbaar

Mits op voorraad volgende 
dag geleverd. 

De leukste beeldjes shop van Nederland

 Cadeau momenten

Cadeau's geven is leuk en doen we op verschillende momenten in ons leven. Met speciale dagen zoals valentijsdag, kerstdagen en moederdag maar ook voor verjaardagen en een jubileum. Wij van cadeau's en relatiegeschenken hebben het unieke cadeau of het unieke relatiegeschenk voor u in ons assortiment. wij hebben een ruim assortiment aan beelden en beeldjes die verschillende momenten in het leven accentueren.

Hier onder vindt u de cadeau moment dagen met een kleine uitlleg en een voorbeeld cadeau.

Jubileum - Valentijnsdag - moederdag - Vaderdag - Kerstmis - Verjaardag - Secreteressedag - Sinterklaas- Huwelijk - Openning- heropenning - Pensioen - Nieuwe baan - Geboorte

Huwelijksgeschenk en huwelijksgeschenkenLiefdes roos die nooit verwelktnieuwe baan geef een beeldje

Wij van cadeau en relatiegeschenken krijgen steeds vaker de reactie van onze klanten dat ze blij zijn dat ze ons gevonden hebben. Wat moet je geven als cadea, alweer een bosje bloemen, flesje wijn of een cadeaubon. wij geven liever een uniek cadeau. De metalen beeldjes zijn geweldig en er is bijna voor elke gelegenheid en beroep een passend beeldje. Dit cadeau blijft voor een lange tijd leuk en toverd een glimlach op ieders gezicht.

Enkele klanten reacties:
Marjan ten Voorde uit enschede
Cadeaumoment: 25 jarig jubileum

Wij hebben het beeldje timmerman voor een 25 jarig jubileum gegeven aan onze collega. Hij vond het helemaal geweldig. Team van cadeau en relatiegeschenk super ga zo door met jullie beelden.

Henk Ruijters uit Hilversum
Cadeaumoment: Huwelijk

Bruidspaar Jannink een bruidspaar beeldje gegeven voor hun huwelijk. de reactie van het bruidspaar was super. Het cadeau kreeg meteen een ere plaats op de geschenken tafel en ze lieten het werkelijk aan iedereen zien. Bedankt voor het mooie geschenk.

Wendy Jansen uit Amsterdam
Cadeaumoment: Opening van een nieuw bedrijf

Wij waren uitgenodigd voor een opening van wessels, maar wat geef je dan als geschenk? En daar was de webwinkel van cadeau en relatiegeschenken met een passend geschenk. We werden snel geholpen aangezien wij wat laat waren met bestellen is er een spoed bestelling van gemaakt. Onze complimenten.

 

 

Geefmomenten hebben we allemaal in het leven genoeg, Elke keer moet je iets nieuws verzinnen, wij nemen u deze stress uit handen met de moerenbeeldjes. een ruim assortiment met beeldjes voor speciale gelegenheden en voor speciale mensen.

Hieronder vind u een aantal geef momenten waar de beeldjes uitermate geschikt voor zijn.

Bedankt
Gelegenheden om iemand te bedanken zijn er in het leven in overvloed. Als uw een bedank geschenk wilt geven moet het natuurlijk wel iets bijzonders zijn, in onze collectie moerenbeeldjes vind u dan ook veel beeldjes die geschikt zijn voor dit geef moment.

Afscheidscadeau
Afscheid nemen van iemand is nooit leuk, uit waardering geeft men dan vaak een kado. Afhankelijk van welk afscheid kunt u een passend moerenbeeldje geven. Neem bij voorbeeld De vakantiemanvoor iemand  gaat emigreren of een beroepenbeeldje voor iemand die een nieuwe baan heeft.

Beterschap & Succes
Momenten in het keven die iets minder zijn verdienen vaak een klein beetje ondersteuning van vrienden en kennissen. U kunt dan met een fruitmand naar de zieke gaan (zoals al veel vrienden en kennissen doen). U kunt natuurlijk ook een keuze maken uit een van de moerenbeeldjes om zo te laten zien dat die gene onmisbaar is of aangeeft welke richting hij in kan gaan.

Carrière of Nieuwe baan
Een carrière maken we allemaal dit gaat vaak gepaard met een wisseling van een baan of een zakelijk succes. Voor deze geefmomenten hebben wij moerenbeeldjes die hierbij uitstekend passen.

Huwelijk
Een huwelijk is een speciale gebeurtenis, het is dan ook gebruikelijk om een geschenk te geven als u bent uitgenodigd. Maar wat geef je dan, een zout en peper stel, een bloemetje of een enveloppe? Geef eens iets aparts en mooi waar het bruidspaar jaren nog wat aan heeft een bruidspaar moerenbeeldje. Dit kan bij een vers huwelijk, 12.50 jarig huwelijk, 25 jarig huwelijk of een 40 jarig huwelijk. Een leuk geefmoment verdient ook een leuk geschenk.

Jaren bij de zaak of Jubileum op het werk
De uitgelezen gelegenheid om een moerenbeeldje als geschenk te geven, de grote collectie beeldjes geeft u een ruime keuze en een gegarandeerde glimlach van de ontvanger.

Secretaressedag
Voor Secretaressedag hebben wij ook een aantal passende beeldjes in ons beelden assortiment. In de categorie kantoor geschenken vindt u onze speciale Secretaressedag geschenken.

Verjaardag
Voor verjaardagen zijn de beeldjes van bouten en moeren ook zeer geschikt, het is het geschenk waar de hele avond over wordt gepraat.

Alle moerenbeeldjes zijn geschikt als kado voor mannen
en als kado voor vrouwen.

Zakelijke kado
Zakelijk gezien zijn de moeren beeldjes heel interessant. Een relatiegeschenk is over het algemeen van een korte duur, deze beeldjes voorzien van uw bedrijfsnaam gaan lang mee en zullen zeker op een prominente plaats in kantoor of werkplaats geplaatst worden. dus een langdurige reclame campagne