Beeldjes

Uit voorraad leverbaar
achteraf betalen mogelijk
beeldjes achteraf betalen 

Veilig winkelen

SSL secure
Beveiligde verbinding 

Bereikbaar

Mits op voorraad volgende 
dag geleverd. 

De leukste beeldjes shop van Nederland

Geschenken geven wij allemaal het hele jaar door, een flesjes wijn hier of een bosje bloemen daar. Eigenlijk wel een beetje saai altijd de zelfde geschenken, zou het niet tijd zijn voor iets bijzonders. Bijzondere mensen verdienen toch bijzondere geschenken.  Wij hebben voor u dat ene speciale geschenk voor vriend, vriendin, collega of zakenpartner. De moerenbeeldjes zijn uniek en toveren gegarandeerd een lach op ieders gezicht. Neem een kijkje in onze beelden webwinkel en overtuig uzelf.

Wij hebben onder andere de volgende beroepen beeldjes:

Beroepenbeeldje KOKberoepenbeeldje kok
Een leuk beeldje van een kok achter het fornuis. Het beroepenbeeldje kok is een van onze toppers voor de medewerkers in de horeca. Tevens wordt dit beeldje vaak gebruikt om te geven als een kok zijn diploma heeft gehaald. Naast dit beroepenbeeldje kok hebben wij ook nog horecagerelateerde geschenk beeldjes zoals wijn fles houders en kelners.
 
Beroepenbeeldje Stratenmakerberoepenbeeldjes stratenmaker
Beroepenbeeldje stratenmaker is een klein beeldje van een mannetje die zijn klus bijna af heeft. Dit beeldje wordt veel als relatiegeschenk of als bedankje gegeven in de bouw wereld.
 
Beroepenbeeldje gynaecoloogberoepenbeeldjes gynaecoloog
Het beroepen beeldje  gynaecoloog is een zeer gedetailleerd beeldje van een gynaecoloog die een aanstaande moeder aan het onderzoeken is. In de collectie medische beeldjes zijn een groot aantal verschillende voorstellingen verkrijgbaar, van huisarts tot operatie assistent. Deze beeldjes worden vaak gegeven voor een verjaardag of een jubileum in ziekenhuizen en/of andere medische praktijken.
 
Beroepenbeeldje Automonteurberoepenbeeldjes en moerenbeeldjes
In de categorie beroepenbeeldjes van de auto industrie hebben wij een aantal moerenbeeldjes die verwijzen naar automonteurs, schade controleurs, spuiters en verkopers. Alle beroepenbeeldjes zijn zeer gedetailleerd en verwijzen naar het beroep. Deze beeldjes worden vaak gegeven bij een jubilaris of als geschenk voor een medewerker.
 
Beroepenbeeldje Brandweerbrandweer moerenbeeldjes en beroepenbeeldjes
Brandweer beeldjes hebben wij in vele soorten en maten. Wij hebben een collectie unieke brandweerwagens van metaal en ook een collectie brandweer mannetjes. Alle beroepenbeeldjes worden gemaakt van staal en moeren.
 
Beroepenbeeldje Boekhouderberoepenbeeldjes boekhouder moeren en bouten beeldje
Beroepenbeeldje boekhouder komt buit de collectie kantoorbeeldjes, dit is een zeer grote collectie met onder andere de ambtenaar, secretaresse, computerstress en nog veel meer.
 
Beroepenbeeldje pensioenberoepen beeldje en moerenbeeldjes st24
Met pensioen gaan doen we allemaal maar wat moet je dan geven aan vriend of collega. Dit is het leukste geschenk wat u kunt geven en krijgen. Het beroepenbeeldje pensioen is op vele manieren in te vullen, u kunt een keuze maken uit een van de passende beroepenbeeldjes of de speciale vakantieman beeldjes.
 
Beroepenbeeldje Leraarmoeren beeldje en beroepenbeeldjes van metaal
Een grappig beroepen beeldje van een leraar met zijn leerling voor het schoolbord die een som op moet lossen. In de collectie opleidingen hebben wij tevens nog de kleuterleidster.
 

Dit is een kleine greep uit ons assortiment beroepenbeeldjes in onze webwinkel vind u nog veel meer beroepenbeeldjes en beroepen.