Beeldjes

Uit voorraad leverbaar
achteraf betalen mogelijk
beeldjes achteraf betalen 

Veilig winkelen

SSL secure
Beveiligde verbinding 

Bereikbaar

Mits op voorraad volgende 
dag geleverd. 

De leukste beeldjes shop van Nederland

Ambachten

Onderdelen 1 tot 50 van totaal 266

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Onderdelen 1 tot 50 van totaal 266

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Ambacht beroepenbeeldjes

 
Onder de ambacht beelden hebben wij alle beroepen beelden bij elkaar gebracht. Van afwasser tot onderwijzer, bijna alle beroepen vindt u hier en zijn gemaakt van bouten en moeren. Deze beelden zijn uitermate geschikt om als relatiegeschenk aan een werknemer of opdracht gever te geven.

Geschenken geven wij allemaal het hele jaar door, een flesjes wijn hier of een bosje bloemen daar. Eigenlijk wel een beetje saai altijd de zelfde geschenken, zou het niet tijd zijn voor iets bijzonders. Bijzondere mensen verdienen toch bijzondere geschenken.  Wij hebben voor u dat ene speciale geschenk voor vriend, vriendin, collega of zakenpartner. De moerenbeeldjes zijn uniek en toveren gegarandeerd een lach op ieders gezicht. Neem een kijkje in onze beelden webwinkel en overtuig uzelf.

Beelden van beroepen
Onze collectie beelden van beroepen is een uitgebreide beelden collectie. U vind een zeer uiteenlopend assortiment aan beroepen, Een van onze hardlopers is de boekhouder achter de PC maar u kunt ook andere beroepen vinden zoals beeldje timmerman, beeldje kok, metselaar, beeldje banketbakker, beeldje bakker, beeldje bloemstof of een beeldje pizzabakker.
De beelden worden tevens veel gebruikt om te geven als een collega of werknemer vertrekt bij uw bedrijf. U kunt natuurlijk een flesje wijn geven, maar dat is vaak maar van korte duur. Een beeldje van moeren en bouten is daarin tegen een geschenk wat een groot verrassing effect heeft en vooral veel langer uw bedrijf zal vertegenwoordigen en ook de herinnering een een prettige werksfeer hoog houd.
Wij kunnen u enkel aanraden om de vertrekkende collega of werknemer dit plezier te doen en de waardering te geven die hij verdient.

De beeldjes als sportprijzen
De beeldjes zijn uitermate geschikt om te geven als een sportprijs, regelmatig krijgen we dan de opmerking dat de prijs hoger is dan een plastic beker. De beeldjes zijn inderdaad wel iets duurder dan een reguliere sportprijzen maar dat neemt dan niet weg dat je behoorlijk wat voordelen hebt.
Deze beelden worden  beter gewaardeerd en hebben een echt verrassing-effect , tevens zal u merken dat er veel langer over uw evenement na wordt gepraat.
Kortom wij en inmiddels vele klanten die kunnen u aanraden om eens de stap te wagen en deze moerenbeeldjes te gaan gebruiken als sportprijzen