Beeldjes

Uit voorraad leverbaar
achteraf betalen mogelijk
beeldjes achteraf betalen 

Veilig winkelen

SSL secure
Beveiligde verbinding 

Bereikbaar

Mits op voorraad volgende 
dag geleverd. 

De leukste beeldjes shop van Nederland

Beeldjes maken

Voor het ontwerpen van een moeren beeldje maken wij gebruik van de een aantal stappen. Groten deels worden de beelden met de hand gemaakt of bewerkt.

– Voor het ontwerpen en creëren van een nieuw beeld maken wij in eerste instantie gebruik van een foto die gedetailleerd  genoeg is en vanuit verschillende hoeken is genomen. Hier mee kunnen wij een 3d ontwerp van een beeldje maken.

Zodra wij het 3d ontwerp klaar is krijgt u een voorbeeld toegestuurd voor akkoord. Als u  het beeldje akkoord bevind gaan wij over naar het maken van een stalen mall, om zo altijd een 90% lijkend beeld kunnen creëren. Teven kunnen wij hierdoor ook de beelden zoveel mogelijk op de zelfde manier lassen, snel en eenvoudig.

Zodra het beeldje in elkaar gemonteerd is dan wordt deze als laatste bewerkt met een finisch om oxidatie te voorkomen.

Veel al kunnen wij gebruik maken van reeds ontworpen onderdelen zoals jasjes, hoedjes of armen en benen. Dit neemt niet weg dat we altijd wel een aparte mal nodig hebben voor het samen voegen van het beeldje en de onderdelen.

De variatie en diversiteit van de beeldjes is eigenlijk oneindig. Mits dat het ontwerp van het beeldje het toelaat dan kunnen wij het fabriceren.
 De moerenbeeldjes zijn altijd uniek omdat deze met de hand gemaakt wordt, Het is dus altijd een uniek geschenk en ideaal te geven als een relatiegeschenk.